Inflamata si incinsa la maxim, batalia pentru fotoliul de presedinte al FRF si-a trecut in cont si o amenintare cu moartea. Florin Prunea a depus ieri o plangere la politie, prin care il acuza pe impresarul Victor Becali ca l-ar fi amenintat cu moartea pe el si pe familia sa.

Deloc ingrijorat de amenintarile lui Victor Becali, care insa, in opinia marelui fotbalist, trebuie sa raspunda intrebarilor politiei si mai apoi celor ale justitiei, Florin Prunea (foto) este revoltat ca un om de dinafara Generatiei de Aur "starneste zazanie intre noi, care ne aveam, pana sa se amestece ei in fotbal, ca fratii".

Intrebat daca dispune de probe, Florin Prunea a precizat ca pana la acel telefon de la miezul noptii, el n-a fost niciodata sunat de Victor Becali: "N-am baut cu el nici macar o cafea, n-am vorbit cu el niciodata la telefon. Si tam-nesam ma suna. La miezul noptii, dupa ce m-am incontrat cu el la televizor!!! De ce sa ma sune la miezul noptii? ! Ca sa ma felicite?! Nici vorba. Ceea ce va spun eu e logic si toata lumea stie cum reactioneaza ei la furie, cand le sunt atinse interesele. Cu amenintarea asta, cum ca te fac de la brau in jos, vor sa bage oamenii in sperieti. Pe mine nu ma sperie ei. Dimpotriva! Dar cel mai mult ma enerveaza ca se baga ei intre noi, fotbalistii. Vor sa ne amendeze ca vrem sa negociem cu Mircea Sandu drepturile noastre, ale fotbalistilor. Le negociem cu Mircea Sandu pentru ca ne-a chemat la negocieri. Daca o facea Gica Popescu, negociam cu el. Pe mine, ca vicepresedinte al AFAN, nu ma prea intereseaza cine iese presedinte la FRF. Pe mine ma intereseza sa fie semnat cu FRF un contract cadru cu privire la respectarea drepturilor noastre. Dupa semnarea acelui document, eu ma retrag din AFAN pentru ca, din punctul meu de vedere, mi-am indeplinit misiunea. De ce ne-a cheamat Mircea Sandu la negocieri? Pentru imagine, zic eu, pentru ca noi, de fapt, nu avem drept de vot la adunarea generala din 21 noiembrie. A mai facut-o si ca sa-l agate pe Ionut Lupescu, omul nostru din AFAN. Dar, va spun eu, Ionut nu s-a hotarat, pana in clipa de fata, daca urca sau nu in barca lui Mircea Sandu. E batalie mare la FRF, dar sa nu vina nimeni sa ne dezbine pe noi, fotbalistii, si sa ne mai si ameninte cu moartea".

Am fi publicat, sigur ca da, si opiniile impresarului Victor Becali, dar, din pacate, dansul n-a putut fi contactat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.