Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a declarat ca Romania ar putea sa aiba propriul circuit de Formula 1 in viitorul apropiat.

Aflat la Targul de Turism de la Berlin, Cristian Petrescu s-a intalnit cu un reprezentant al unei companii foarte cunoscute care proiecteaza toate circuitele de Formula 1 din lume.

"Deocamdata sunt discutii de tatonare si ii astept la Bucuresti pe directorii acestei companii. Ei isi propun sa faca un circuit de Formula 1 in Romania. In ce masura va fi relevant si important pentru noi sa avem acest circuit ramane de vazut", a declarat joi ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, citat de adevarul.ro.

Ministrul nu a precizat numele companiei dar se stie ca a avut programata o intalnire cu reprezentantii Tilke, cunoscuta ca cea mai mare companie de design si proiectare a circuitelor auto.

Petrescu a adaugat ca proiectul ar putea fi dezvoltat in parteneriat public-privat, pentru ca MDRT si bugetul statului nu isi permit o investitie de acest gen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.