Fostul patron din Ghencea negociaza infiintarea unui pui pentru Steaua Crestina in Ardeal
Dupa ce a cedat pachetul majoritar de actiuni detinut la Steaua, Gigi Becali (foto) incearca sa achizitioneze clubul "U" Cluj. Conform cotidianului "Ziua de Ardeal", fostul patron din Ghencea a negociat cu conducerea "sepcilor rosii" la sfirsitul saptaminii trecute, viitoarea grupare urmind sa se numeasca FC Universitatea "Avram Iancu". Preambulul a fost facut inca din campania electorala de anul trecut, cind Becali promisese un stadion ultramodern in schimbul voturilor suporterilor. Lucian Danciu, presedintele CA al societatii care administreaza clubul, a declarat ca negocierile sint in derulare, Becali interesindu-se de numarul de suporteri, de lotul de jucatori, de obiective si de situatia financiara.

"Nu am batut palma cu Gigi Becali, pentru ca in discutie nu am negociat nimic. Este un tip destept, care studiaza bine 'terenul>> unde doreste sa investeasca, doar cu terenuri se ocupa, nu?!", a spus Danciu. "U" Cluj are mari sanse sa promoveze in Divizia A la finalul sezonului, astfel ca Steaua ar putea sa-si schimbe denumirea si sa fuzioneze fara sa existe pericolul retrogradarii in categoria Onoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.