Concordia Chiajna a jucat excelent in fata campioanei en-titre si a invins pe teren propriu pe Otelul Galati cu 1-0, un meci dominat total de gazde.

La 20 de puncte distanta in zona rosie a clasamentului, Concordia Chiajna nu s-a gandit nici la diferenta de puncte si nici la cele 11 locuri care o despart de Otelul in ierarhia Ligii 1. Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf si-a vazut de joc, nefiind impresionata de numele adversarei si nici de valoare jucatorilor campioanei en-titre, tratand meciul de la Chiajna cu maxima seriozitate, scrie OnlineSport.ro.

De cealalta parte, Otelul a tratat partida cu prea multa lejeritate si putea sa fie taxata pentru lipsa de determinare. Chiajna a fost mai prezenta in joc in prima repriza, si-a creat mai multe oportunitati de atac si, odata cu acestea, si mai multe faze de poarta, care au dat emotii aparatorilor din fata lui Grahovac.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.