Sport 4 Martie 2012 11:43
Fotbalistii Florin Costea, Ovidiu Dananae si Andrei Prepelita au sosit, la sediul DNA , pentru a fi audiati de procurorii anticoruptie in dosarul excluderii Universitatii Craiova.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) sunt invinuite de procurorii DNA in dosarul excluderii Universitatii Craiova, alaturi de presedintii acestor foruri, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, si de alti membri ai Comitetului Executiv al FRF. Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Pana in prezent, au fost audiati de DNA toti cei acuzati in acest dosar si mai multi fosti componenti ai echipei oltene.

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF. Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului, scrie MEDIAFAX.

Sandu si Dragomir: Stenogramele lichidarii Universitatii Craiova

Presedintele FRF, Mircea Sandu, declara ca decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat in vigoare, singura posibilitate ca aceasta hotarare sa fie anulata fiind in cadrul votului Adunarii Generale din 2012. Dupa dezafiliere, jucatorii Universitatii Craiova au devenit liberi de contract si au plecat gratis la alte echipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.