Din momentul in care a preluat prerogativele lui Piturca, prin mana si prin creierul lui Mihai Stoica au trecut toate transferurile facute din si inspre Ghencea

Cand actualul selectioner, Victor Piturca, a sosit la Steaua ca manager, s-a hotarat, de comun acord cu oamenii din conducerea ros-albastrilor, ruperea intelegerii de impresariat cu firma ISM, condusa de fratii Becali. Astfel, jucatorii care aveau contracte de reprezentare cu acestia au fost obligati sa renunte la ele, iar cei care nu au vrut acest lucru, au fost indepartati, exemplele cele mai cunoscute fiind Miu, Danciulescu si Bordeanu.

Dupa ce Steaua a fost preluata de Gigi Becali, actualul finantator din Ghencea a mandatat impresari din Romania (in afara ISM) sa reprezinte interesele jucatorilor in cazul unor transferuri in strainatate. Din acest an, actualul manager general din Ghencea, Mihai Stoica, a "rupt" aceste intelegeri, el fiind singurul care reprezinta jucatorii ros-albastri in cazul unor contracte afara. Surse din anturajul stelistilor sustin ca interesele managerului general sunt "financiare", acesta fiind motivul pentru care a refuzat sa lucreze cu impresari din tara, existand pericolul ca totul sa ajunga la urechile lui Gigi. Cei care nu au vrut ca Meme sa le reprezinte interesele au fost indepartati rand pe rand, in acest moment la Steaua fiind doar doi jucatori care au in continuare impresar, dar nu este asa usor "sa li se faca vant" din cauza ca sunt foarte apreciati de Gigi Becali: Florentin Dumitru si Daniel Oprita, fotbalisti care erau titulari, iar in acest sezon nu au mai prins un loc in primul "11".

Ultima "impresie" a lui Meme este aceea ca "echipa este creatia mea", dar acest lucru il mentioneaza doar atunci cand Steaua castiga, uitand sa mai aminteasca acest aspect si dupa infrangerile cu Gloria si cu CFR.

Stelistii se reunesc astazi la stadion

Echipa din Ghencea se va reuni in aceasta dupa-amiaza, dupa pauza de trei zile pe care a avut-o datorita meciului dintre Romania si Coasta de Fildes. Ros-albastrii se vor pregati sub comanda secundului Stefan Stoica, deoarece Oleg Protasov se va afla pana maine la Kiev, pentru cursurile de antrenorat. Altfel, ros-albastrii sunt aproape pe terminate cu mutarea birourilor de la Marriott, sediului clubului urmand sa se afle, in scurta vreme, in incinta tribunei oficiale a arenei.

Ghionea ii avertizeaza pe dinamovisti

Fundasul Sorin Ghionea a declarat ieri la TotalSport FM ca, in ciuda avantajului de cinci puncte pe care rivalii din Soseaua Stefan cel Mare il au, titlul de campioana nu este nici pe departe jucat. "Mai sunt de disputat trei meciuri din tur si un retur intreg, in care se pot intampla foarte multe. Si noi in sezonul trecut am avut noua puncte avans si am tremurat in ultima etapa. Dinamo sa nu se creada campioana inca de pe acum!", a declarat Ghionea.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.