Rafael Nadal si-a oprit zece camere de hotel pentru perioada Turneului Campionilor
Pe terenul de baschet al lui Lakers se incheie la sfirsitul acestei saptamini sezonul feminin de tenis, dar editia 2005 a Turneului Campioanelor este, in acelasi timp, ultima gazduita de Los Angeles, de anul viitor intrecerea urmind sa fie dusa la Madrid. Cele opt jucatoare sint impartite in doua grupe (Grupa Verde: Lindsay Davenport, Maria Sarapova, Patty Schnyder, Nadia Petrova; Grupa Neagra: Kim Clijsters, Amelie Mauresmo, Mary Pierce, Elena Dementieva), primele doua clasate urmind sa joace semifinalele. Meciurile au inceput ieri-noapte cu o mare surpriza, Mary Pierce trecind cu 6-1, 4-6, 7-6 (2) de Kim Clijsters, care o invinsese in toate cele trei intilniri anterioare, inclusiv in septembrie, in finala US Open. In Grupa Verde s-au jucat doua meciuri, Maria Sarapova-Patty Schnyder (6-1, 3-6, 6-3) si Lindsay Davenport-Nadia Petrova (6-2, 7-6).

Competitia similara a baietilor se va desfasura saptamina viitoare, la Shanghai, unde deja au sosit cei opt jucatori. Toti beneficiaza de acelasi tratament, locuind in apartamente VIP din hotelul Hilton, de cinci stele, unde o noapte de cazare costa 680 de euro. Pentru rude si prieteni, Rafael Nadal a rezervat inca zece camere obisnuite, al caror cost este de 210 euro/noapte. In urma cu trei ani, Andre Agassi a fost singurul jucator care a locuit in apartamentul prezidential, in schimbul a 2.100 de euro/noapte, optiunea cea mai luxoasa de cazare alegind-o si Roger Federer, luna trecuta, in vizita de promovare a competitiei, pe care a facut-o la Shanghai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.