Campionatul Balcanic de sarituri cu schiurile a fost organizat de Federatia Romana de Schi-Biatlon sub egida Federatiei Internationale de Schi.

Remus Tudor si Iulian Pitea au castigat ambele etape ale Campionatului Balcanic de sarituri cu schiuri care a avut loc la Rasnov in Valea Carbunarii, desfasurandu-se pe trambulina cu punctul de constructie la 64 m.

"Campionatul Balcanic de sarituri cu schiurile, organizat sub egida Federatiei Internationale de Schi, a fost o competitie test in vederea organizarii unor competitii viitoare de scara mare. Competitia s-a desfasurat in conditii excelente, pe trambulina K64, iar rezultatele sportivilor nostri au fost foarte bune", a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federatiei Romane de Schi-Biatlon, scrie prosport.ro.

La aceasta competitie au participat doisprezece sportivi ai echipei nationale de sarituri cu schiurile, sponsorizati de OMV, patru din Ucraina si doi din Olanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.