Nereusind sa se acomodeze in campionatul din Coreea de Sud, atacantul vrea sa revina din iarna in Stefan cel Mare, mai ales ca presedintele ros-albilor, Giovani Becali, i-a promis ca-l va aduce inapoi

Intrat in conflict cu Ioan Andone la finalul campionatului trecut, Adrian Mihalcea a fost nevoit sa plece de la Dinamo. Desi impresarul sau i-a gasit un contract extrem de avantajos, 400.000 de dolari pe an la Chunnam Dragons, varful de atac n-a fost prea incantat de la inceput din cauza distantei mari si a diferentei de obiceiuri. Totusi, pentru a-l convinge sa semneze, Ioan Becali i-a promis atunci ca, in cazul in care nu va reusi sa se adapteze, il va readuce in Groapa.

Si tocmai acest lucru e pe cale sa se produca. "Taranul" nu s-a obisnuit deloc in Coreea de Sud si, aspectul cel mai important, nici nu a reusit sa se impuna printre titulari. "Am fost accidentat la un moment dat timp de doua saptamani si dupa aceea n-am mai jucat deloc", ne-a povestit Mihalcea. De altfel, Chunnam nu straluceste deloc in actualul sezon, situandu-se in partea a doua a clasamentului. "Oricum, nu retrogradeaza nici o echipa, asa ca nu exista presiune din acest punct de vedere. Cu Neaga ma inteleg foarte bine, dar cu restul nu reusesc deloc sa comunic. Singurul cu care mai dialoghez este un antrenor, cam al cincilea in schema, care, fiind brazilian, mai vorbeste engleza, si cu el mai discut, in rest nu prea", ne-a mai spus Mihalcea despre greutatile intampinate in Asia.
De altfel, alaturi de el se afla doar Steluta, sotia sa, si fiica cea mare, mezina ramanand in tara. Tocmai de aceea n-a avut contact cu preparatele culinare asiatice, el mancand acasa cele pregatite de Steluta in stil european. "La finalul sezonului ma voi intoarce in tara. Deocamdata nu ma gandesc sa renunt la contractul cu coreenii sau altceva. Voi vedea cand voi ajunge acasa", a incheiat Adi, dar, din cate se pare, el vrea sa rupa intelegerea cu Chunnam si sa redevina "caine".

Miting pentru suporteri

Chiar daca exista sanse ca fanii sa fie eliberati vineri, la fel de bine cei cinci pot ramane pentru o perioada mai lunga la sud de Dunare. Peluza Sud a emis un comunicat prin care se face apel la autoritatile romane pentru repatrierea celor cinci. Pagubele inregistrate dupa deplasarea in Bulgaria, conform calculelor suporterilor, sunt urmatoarele: 5.000 de euro la un autocar, 2.800 la celalalt, 3.000 de euro avocatul plus cheltuielile pentru cazare, mancare si transport ale membrilor familiilor care le-au dus haine si alimente. Suporterii dinamovisti fac azi, de la ora 11:00, in fata stadionului, un miting de sustinere pentru cei cinci fani retinuti in Bulgaria.

Alexa e in vacanta

Dan Alexa, in prezent jucator la Beijing Hyunday, s-a intors in Romania dupa un drum de 16 ore cu avionul pe ruta Beijing - Budapesta. Fotbalistul va ramane in tara pentru a-si petrece alaturi de familie Sarbatorile de iarna, dupa care se va reintoarce in China. In prezent la Timisoara, Alexa si sotia sa, Izabela, vor participa sambata, la Pitesti, in calitate de nasi, la botezul fetitei unui alt fost dinamovist, Iulian Tames. ()


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.