Patru suporteri olteni, oameni de afaceri, vor sa cumpere echipa Politehnica Timisoara, grupare ce activeaza in seria C3, de la italianul Claudiu Zambon. Acestia sint fratii Leontin si Catalin Gagiu, Felician Popa si Dorel Radulea, originar din Oravita. Cei patru au anuntat ca au negociat deja cu italianul Zambon, iar aseara urmau sa ajunga in Bucuresti pentru a parafa intelegerea. Suma vehiculata a fost 500.000 de dolari, insa ea nu a fost confirmata.

"Nu putem sa spunem care este suma tranzactiei, decit dupa incheierea actelor. Important este ca deja ne-am inteles verbal cu Claudio Zambon si, mai mult ca sigur, din iarna Politehnica Timisoara va juca la Craiova. Daca nu va interveni nimic pe ultima suta de metri, miine (n.r. - astazi) vom semna si actele", a declarat ieri Leontin Gagiu.

Acesta a dezvaluit ca legatura cu Claudio Zambon le-a fost facuta de fostul presedinte al violetilor, Marcel Iancu, personaj care ieri a negat ca ar avea vreo legatura cu preconizata tranzactie. "Politehnica Timisoara este de vinzare. Pretul este de 700.000 de dolari, dar deocamdata nu a venit nimeni sa-i dea acesti bani", a spus Zambon. In cazul in care tranzactia va reusi, Poli Timisoara va fi mutata in iarna la Craiova. La aflarea vestii, Adrian Mititelu a ripostat, declarind ca nu este de acord cu ceea ce fac asa-zisii suporteri olteni. "Daca au bani si vor sa ii bage la fotbal sa vina la Universitatea. Mi se pare o prostie", a declarat patronul Stiintei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.