Americanii il tin pe campionul mondial IBF al categoriei supermijlocie departe de cei mai buni jucatori.
Desi l-au acuzat pe Bute ca se fereste de adversarii cu adevarat tari, americanii de la Showtime refuza sa il lase pe roman sa lupte cu Andrea Ward.

Specialistii sustin ca aceasta decizie este plauzibila avand in vedere pierderile pe care le poate suferi Showtime in cazul in care romanul ar invinge iar toate centurile mondiale ale categoriei supermijlocie ar ajunge in Canada si nu in SUA.

"De ce nu platesc americanii pentru o gala Bute - Ward, mai ales ca le-ar fi extrem de usor sa-l convinga pe Andre, doar e platit de ei, i-au bagat atatea milioane in cont? Nu cumva Showtime se teme ca Lucian l-ar bate pe Ward, ipoteza in care acest canal de sport ar pierde toata puterea la categoria supermijlocie? Imaginati-va ce ar insemna ca Bute sa duca in Canada toate centurile cu diamante, pai, SUA cu ce ar mai ramane? Cu praful de pe toba, nu?", sustine prietenul lui Bute, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.