Specialistii din Statele Unite spun ca promotorii campionului mondial IBF la categoria supermijlocie ii cauta acestuia numai adversari morti din punct de vedere sportiv.

Presa din America continua sa-l atace pe campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, sustinand ca romanului i se “cauta adversarii in cimitir”.

“Pot doar sa-mi imaginez cat de slab va fi urmatorul adversar al lui Bute. Singurii care ar merita sa se lupte cu el ar fi fratii Dirrell, Andre si Anthony. Showtime doreste un meci cu acesti adversari, insa cei de la InterBox nu vor sa riste sa-l puna pe cel mai bun om al lor in ring cu cei doi frati extrem de talentati”, scrie boxingnews24.

Ultimul meci al lui Bute a fost cu Glen Johnson in noiembrie 2011, in varsta de 42 de ani, cand a reusit sa il infranga pe acesta. Inainte de asta a mai avut un adversar, de 38 de ani, Jean Paul Mendy, el fiind cel care a fost invins in prima runda de Saiko Bika, cu un meci inainte.

In ceea ce priveste viitorul oponent al campionului IBF la supermijlocie, americanii sunt convinsi ca acesta va fi Librado Andrade, care, “ajuns la varsta de 33 de ani, a pierdut trei din ultimele cinci meciuri, insa se situeaza pe locul 6 in clasamentul general IBF”, potrivit Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.