Razvan Lucescu este acuzat ca, in 1991, a accidentat mortal o fata de 23 de ani.

Pentru a scapa de inchisoare, fiul lui "Il Luce" ar fi fugit de raspundere si si-ar fi pus, sustin martorii oculari, ale caror depozitii n-au fost luate in calcul, sotia insarcinata la volan. Derularea cazului este halucinanta.

Desi este vorba despre un caz de omor din culpa, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale, fara ca macar sa se oboseasca la a mai comunica familiei indoliate rezolutia in baza careia avocatii partii vatamate sa poata face plangere! Procesul n-a existat, desi vorbim despre o infractiune grava, potrivit OnlineSport.ro.

Familia victimei il acuza pe Mircea Lucescu, la randul lui implicat recent intr-un accident rutier, ca a masluit realitatea, pentru a-si scoate fiul basma curata. Marturia lui Lincu Miu (72 de ani) este tulburatoare, iar cazul are multe puncte comune cu cel al vatmanului pus pe nedrept sub acuzare de Mircea Lucescu. Si atunci, si acum, cel mic si neajutorat a fost cel care a patimit.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.