Lacatus ia locul antrenorului italian Maurizio Trombetta si va incepe imediat antrenamentele cu echipa de la Targu-Mures.

Anuntul a fost facut de catre conducerea echipei FCM Targu Mures in cadrul unei conferinte de presa. Pe site-ul echipei de fotbal se anuntase de vineri, 20 ianuarie, ca Maurizio Trombetta nu va mai fi antrenorul principal al echipei.

"Ne-am inteles cu Lacatus si urmeaza sa semnam contractul. Va veni pe o suma mai mica decat Trombetta. Va incepe imediat antrenamentele, obiectivul este acelasi, salvarea de la retrogradare", a precizat Claudiu Maior, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului, citat de hotnews.ro.

Motivul pentru care s-a renuntat la contractul antrenorului italian este ca acesta ar fi cerut sume suplimentare de bani, in afara contractului.

Marius Lacatus a mai servit rolul de antrenor pentru Steaua (in trei randuri), FC National, Otelul Galati, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt, Inter Gaz Bucuresti, UT Arad si FC Vaslui. Urmatorul meci programat al FCM Targu Mures este intalnirea cu CFR Cluj de pe 25 februarie, prilej cu care il vom vedea pe Lacatus in actiune din nou, in calitate de antrenor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.