Se cunoaste doar data si locul, insa inca se mai cauta un adversar. Meciul va avea loc in Montreal.

Interbox, clubul la care este legitimat Lucian Bute, a anuntat ca urmatorul sau meci va avea loc pe 14 aprilie in Montreal, dar nu se cunoaste adversarul. Cel mai probabil acesta va fi numit de IBF, dupa stabilirea challangerului obligatoriu. Acest challenger se va lupta pentru centura IBF de campion mondial la categoria mijlocie, detinuta in prezent de Bute.

Bute nu are noroc cu alegerea adversarilor. El ar fi vrut sa lupte cu Andre Ward, castigatorul turneului Super Six, dar americanul a refuzat. Negocierile cu englezul Carl Froch au stagnat si ele, relateaza evz.ro.

Un candidat oficial ar fi Adonis Stevenson, canadian si numarul 13 mondial. Insa Bute refuza varianta aceasta deoarece nu este un luptator cunoscut si nu vrea sa fie din nou acuzat ca evita luptatorii mai buni.

"Nu a auzit foarte multa lume de el, nu-l cunoaste mai nimeni si imaginati-va cum ar fi sa accept sa lupt eu maine cu el. Dupa aia o sa spuna lumea ca iarasi Bute boxeaza cu un jambon", a spus Lucian Bute la sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.