Ceremoniile de premiere au fost anulate la Jocurile Olimpice de Tineret, din cauza descoperirii unui proiectil aerian din al doilea razboi mondial.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de Tineret de la Innsbruck, competitie la care participa si delegatia Romaniei, au anuntat in urma cu putin timp ca ceremoniile de premiere de joi seara au fost anulate, dupa descoperirea unei bombe din cel de-al doilea razboi mondial.

"Din cauza descoperirii unui proiectil aerian din timpul celui de-al doilea razboi mondial, in timpul lucrarilor de la Bozner Plaza, din Innsbruck, toate ceremoniile de premiere a medaliatilor au fost anulate si reprogramate pentru vineri
", au anuntat organizatorii JOT, intr-un comunicat oficial.

Concertele trupelor Tanz Baby si Kommando Elefant au fost anulate

La JOT, Romania este reprezentata de o delegatie formata din 22 de sportivi, care iau startul in noua probe din cele 15 sporturi olimpice. La Innsbruck participa 1.059 de sportivi din peste 60 de tari, potrivit MEDIAFAX.

La Innsbruck se afla si atleta Alina Rotaru (18 ani), in calitate de Tanar Ambasador al Romaniei la JOT. Pe langa promovarea competitiei, misiunea Alinei Rotaru - multipla campioana nationala de juniori la saritura in lungime, medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret (editia inaugurala de vara, Singapore 2010), si tot cu argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European (Tampere 2009) - va fi de a-i incuraja pe sportivi sa se implice in programele culturale si educationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.