Presedintele executiv al Dinamo, Cristian Borcea s-a hotarat sa ramana actionarul clubului.

Desi a anuntat ca se va intoarce in tara abia sambata, Borcea a aterizat in Bucuresti joi noapte, ajungand in aceasta dimineata la clubul Dinamo pentru a discuta cu Nicolae Badea despre posibilitatea iesirii din actionariat. Dupa cum mentioneaza chiar el, are de recuparat de la Dinamo in jur de 8 milioane de euro.

"Borcea va ramane presedinte executiv, iar Dragos Savulescu presedinte delegat. Trebuie sa conlucram, sa discutam toti inainte de a lua o decizie pentru a nu fi disensiuni", a declarat Nicolae Badea, presedintele CA Dinamo, potrivit evz.

Cristi Borcea este decis sa plece definitiv, in urma neintelegerilor pe care le-a avut cu Dragos Savulescu, dar surse din cadrul clubului sustin ca Badea face tot posibilul sa-l intoarca din drum, informeaza GSP.

Aceasta este prima lui vizita din ultimele luni, Borcea anuntand ca nu va sta prea mult in tara deoarece viitorul sau este legat de Miami, potrivit OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.