Echipa de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc a reusit sa faca legea in derby-ul Ligii Nationale, chiar daca a evoluat pe in fief-ul eternei rivale Steaua-Suki. Dupa ce, vineri seara, au smuls o victorie nesperata pe Patinoarul Mihai Flamaropol, cu scorul de 4-2, "ciucanii" s-au tinut tare si sambata si au scos o remiza, scor 3-3, care ii mentine in avantaj in clasamentul sezonului regulat. La fel ca si in intalnirile precedente, spectatorii au avut parte de un adevarat spectacol, pigmentat cu multe goluri si cu ratari copilaresti, dar si cu obisnuitele incaierari de pe gheata.

Din pacate, dupa ce Steaua-Suki l-a pierdut inaintea dublei din weekend pe capitanul Ioan Timaru, vineri seara, echipa pregatita de Marius Gliga a ramas si fara portarul Catrinoi, care a fost transportat de urgenta la spital, impreuna cu Levente Elekes, de antrenorul reprezentativei tricolore, Ioan Martin. Conform diagnosticului medical, Catrinoi a suferit o intindere a ligamentelor incrucisate de la genunchi, iar Elekes o fisura de rotula. Astfel, cei doi internationali romani vor fi indisponibili cel putin trei saptamani, urmand sa rateze turneul de pregatire al reprezentativei tricolore in Ungaria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.