Sotia lui Cornel Dinu, Silvia, a murit in cursul noptii de miercuri spre joi. Ea era internata de o saptamana la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Silvia DInu suferea de o forma grava de diabet, ceea ce a dus la spitalizarea sa de mai multe ori in ultimele luni si in cele din urma la amputarea ambelor picioare.

Forma rara a bolii i-a afectat circulatia sangelui si a fost nevoie de mai multe interventii chirurgicale pentru indepartarea cheagurilor. Primul picior amputat a fost cel drept, operatie care a avut loc in august 2010.

Datorita problemelor medicale ale sotiei sale, Cornel Dinu a fost afectat la randul sau de depresie. Dupa a doua amputare, situatia pacientei se mai ameliorase, conform realitatea.net.

Acum cateva zile, starea sa de sanatate a Silviei Dinu s-a inrautatit brusc, motiv pentru care s-a internat din nou. In cursul noptii de miercuri spre joi, Silvia Dinu, la varsta de 63 de ani, a incetat din viata.

  • "Cand intra în spital se umplea unitatea de veselie"

Doctorul Monica Pop, reusind cu greu sa-si stapaneasca plansul, a vorbit cu MEDIAFAX despre Silvia Dinu, care in opinia doctoritei era un om extraordinar, plin de viata si in pofida greutatilor lupta sa-si infranga suferinta.

"In momentul cand intra in spital se stia ca a venit, i se auzea vocea puternica, se umplea de veselie spitalul. Si-a iubit foarte mult copilul. Era cel mai generos om, le cumpara copiilor neglijati dulciuri, haine, jucarii. De cand s-a imbolnavit si a plecat din spital, Silvia a ramas cel mai bun prieten al celor de aici. E greu sa vorbim ca si cand nu mai exista. Dupa atatia ani ii auzim glasul si ii vedem veselia, bucuria atunci cand putea darui. Un astfel de om se naste probabil odata la un secol", a spus Monica Pop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.