Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui, sustine ca are un acord verbal cu Gigi Becali pentru transferul lui Florin Costea, in schimbul caruia va plati o suma modica.

"Florin Costea e un jucator valoros si atat! Nu pot spune ca il vreau atât de tare. Eu cred ca are calitate. Nu pot sa cred ca un jucator de patru, cinci milioane a ajuns asa de slab. Inainte de a se accidenta a dat niste goluri si a avut executii de jucator de clasa. Eu cu Gigi m-am inteles, dar nu am vorbit cu jucatorul. E vorba de o suma modica, omul nu a dorit sa faca o afacere din asta. Cred ca la Florin Costea e treaba de adaptare, e jucator de nationala, de superclasa. Nu are sens sa ii mai faci vreun control medical, el e refacut, dar are nevoie de jocuri in picioare si sa isi recapete increderea", a spus Adrian Porumboiu, potrivit OnlineSport.ro.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.