La capatul a 90 de minute in care s-au luptat exemplar pentru fiecare balon, jucatorii pregatiti de Viorel Hizo au ridicat bratele, joi searam, pentru a celebra prima victorie din faza grupelor Ligii Europa.

FC Vaslui s-a impus cu 1-0 in fata titratei Sporting Lisabona, unicul gol al meciului de la Piatra Neamt fiind marcat de Zmeu in prima repriza. Iata clasamentul actualizat din grupa Vasluiului.

Vasluienii au avut mai mult initiativa in debutul meciului, dar prima faza periculoasa de poarta a aparut tarziu in minutul 22, potrivit OnlineSport.ro.

Milanov a patruns pe dreapta si a centrat in careu pentru reluarea cu capul a lui Adailton, insa brazilianul a trimis peste transversala.

Gazdele au prins mai mult curaj si Neagu a ratat o buna sansa in minutul 25. Lansat in partea dreapta, acesta s-a grabit si a sutat mult peste poarta spre nemultumirea lui Milisavljevic care venise in sprijin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.