Comisia de Disciplina a LPF s-a reunit miercuri, de la ora 17:00, pentru a hotari sanctiunile pe care le vor primi jucatorii Novak Martinovici si Razvan Stanca in urma incidentelor de la meciul Petrolul - Steaua.

Novak Martinovici si Razvan Stanca au scapat de suspendare, Petrolul a pierdut meciul cu Steaua la masa verde, iar urmatoarele sase meciuri le va juca fara spectatori.

Onlinesport.ro v-a anuntat in exclusivitate, din ceea ce aflasem pe surse miercuri, ca se va merge spre pedeapsa minima (cate doua etape pentru fiecare, pedeapsa de fapt regulamentara pentru cartonasul rosu pentru lovire), insa LPF nu a mai dorit nici macar ceva simbolic si i-a iertat de tot.

Comisia de Disciplina a LPF a constatat ca Razvan Stanca si Novak Martinovici au intervenit pentru a preveni un incident si mai mare, astfel ca cei doi jucatori au scapat de suspendare.

"Apreciem gestul acestui jucator sarb pentru ca a sarit. Suporterul era drogat si putea produce incidente si mai grave", a explicat Florin Gatejan, presedintele Comisiei de Disciplina.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.