Dragos Enache, suporterul echipei Petrolul Ploiesti care duminica seara a intrat pe teren in timpul meciului dintre Petrolul si Steaua si l-a lovit pe George Galamaz, ramane in arest dupa ce Tribunalul Prahova i-a respins, miercuri, recursul la decizia Judecatoriei, de arestare preventiva.

Enache a declarat in fata magistratilor ca regreta fapta si a cerut "sansa" de a fi judecat in libertate.

"Vreau sa fiu alaturi de familia mea", le-a spus Enache judecatorilor.

Aparatorul acestuia, Magdalena Stasie, a solicitat judecarea in libertate a clientului sau, aratandu-se "oripilata" de modul in care a fost mediatizat cazul lui Dragos Enache.


In sala de judecata s-au aflat si cativa membri ai galeriei Petrolul, prieteni cu Dragos Enache, unii dintre ei declarandu-le jurnalistilor ca nu sunt de acord cu ceea ce a facut tanarul, dar considera ca pedeapsa pentru acesta este mult prea mare.


Judecatoria Ploiesti a emis, luni seara, mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele lui Dragos Enache, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.