Comisia de Disciplina a LPF se va reuni astazi, de la ora 17:00, pentru a hotari sanctiunile pe care le vor primi jucatorii Novak Martinovici si Razvan Stanca.

Martinovici si Stanca risca maxim sase etape de suspendare pentru lovire, pentru ca ei nu s-au aparat, desi ar putea fi incadrati la autoaparare, insa ei fug spre fan si il lovesc. "In mod normal ar primi pe la trei etape. Petrolul risca maxim patru etape de suspenadre si pierderea prin forfait, conform articolului 83, punctul 1, liniatul C privind neasigurarea protectiei pentru jucatori si oficiali. Amenda este de minin 100.000 de lei si poate ajunge pana la un milion", au mentionat sursele citate.

Insa, conform regulamentului "orice persoana care a incercat sa previna incidentele, sa-i apere pe altii sau sa-i desparta pe cei implicati in incaierare nu va fi sanctionata", scrie OnlineSport.ro.

In schimb, regulamentul prevede o suspendare de la unu la zece jocuri pentru Petrolul Ploiesti.

Aflati aici ce pedepse vor lua jucatorii, precum si clubul Petrolul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.