Dupa ce s-a laudat ca va cumpara un avion pentru formatia din Ghencea, patronul Gigi Becali si-a trimis echipa la Genova cu varianta economica „Blue Air“.

Cu trei puncte si cel mai bun golaveraj din Cupa UEFA, Steaua intilneste, in aceasta seara (21.45 - TVR 1), pe Sampdoria. Dupa ce a remizat, scor 2-2, cu Inter, antrenorul genovezilor a declarat ca Steaua este favorita, insa a fost contrazis de casele de pariuri, care nu au rezervat prea multe sanse elevilor lui Oleg Protasov.

Protasov, prins la mijloc

Principala problema a antrenorului ucrainean pentru partida de astazi este absenta lui Mirel Radoi, inlocuitorul probabil al capitanului din Ghencea, Florin Lovin, stirnind controverse din cauza evolutiilor din ultima perioada, culminind cu cea din infringerea contra Gloriei Bistrita, cind a fost schimbat dupa numai o ora. Mai mult, Oleg Protasov nu are solutii pe banca, Cristea, Dinita, Florentin Dumitru sau Oprita trecind printr-o forma mai putin fasta. Singurul aspect pozitiv, fata de meciul cu Bistrita, este revenirea lui Banel Nicolita, suspendat la meciul de duminica seara. De cealalta parte, italienii au acuzat lipsa experientei internationale, ultima intilnire cu o echipa romaneasca in cupele europene datind din 1989, cind Sampdoria a depasit Dinamo in sferturile de finala ale Cupei Cupelor. Elevii lui Walter Novellino nu au intilnit pina acum pe Steaua.

Steaua Romaniei

Din delegatia Stelei, formata din 120 de persoane, nu a facut parte si patronul din Ghencea, care a motivat: "Nu merg pentru ca am proces vineri si trebuie sa fiu acolo. E mai importanta averea mea decit meciul asta". Optimismul nu l-a parasit insa pe fostul presedinte al "ros-albastrilor": "Vreau sa cistigam cu 2-0. Cred ca infringerea cu Gloria i-a motivat pe jucatori. Steaua va fi a nepotilor mei - pentru ca eu nu mai am nici o functie - si a suporterilor. Echipa se va numi Steaua Romaniei.". Pe de alta parte, elevii lui Oleg Protasov se vor intoarce vineri in Romania, insa nu la Bucuresti, ci la Cluj, unde vor sustine, duminica, meciul cu CFR.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.