Scandalul iscat de cererea clubului CSM Resita pentru inapoierea a peste 200.000 de euro (indemnizatia de formare a lui Cristi Chivu), bani care au ajuns in conturile Universitatii in "era" Dinel Staicu, era aproape de finalizare, toate comisiile FRF dand castig de cauza resitenilor. Calcandu-si in picioare propriile decizii, comisiile FRF au cerut rediscutarea cazurilor chiar in acelasi moment cand unul dintre actionarii SIF Oltenia aparea in fata, declarand ca se va implica in acest caz. Staicu a introdus in dosarul de "judecata" un contract de cesionare pentru fotbalistul Cristi Chivu, datat din 15.11.2002, act inregistrat la FRF dupa aproape un an, pe 25.08.2003. Actul de care se leaga sperantele oltenilor devine nul din cauza faptului ca Dinel Staicu si-a prezentat demisia de la CSM Resita pe 21.10.2002, FRF fiind la curent despre acest act inca de pe 11.11.2002, cu patru zile inainte de asa-zisul contract de cesionare.

Dinel Staicu a mai incercat aceste tertipuri si in cazul lui Sorin Frunza, jucator pe care oltenii au incercat sa-l opreasca, chiar daca era detinut de FC Vaslui, clubul lui Adrian Porumboiu. Atunci, fostul arbitru il acuza pe Staicu de folosirea unor falsuri ordinare. "Este fals si uz de fals. O sa dam FRF in judecata. Dinel sta in spatele acestor lucruri", a spus un oficial resitean. Staicu s-a retras in spatele reflectoarelor pentru a se putea "concentra" pe acuzele DNA.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.