Rapidul si-a pregatit cu mare minutiozitate debutul in grupele Cupei UEFA. Maine, echipa de sub Grant va disputa acasa primul meci din Grupa G a Cupei UEFA, in compania lui Rennes, echipa antrenata de Ladislau Boloni. Inaintea acestei partide, Razvan Lucescu a explicat ieri ca unul din obiectivele sezonului, calificarea in grupele UEFA, a fost deja atins si a adaugat: "Nu ne vom multumi numai cu atat. Putem demonstra ca meritam unul din cele trei locuri care asigura calificarea mai departe. Intalnim o echipa condusa de un mare antrenor roman. Meciul va fi foarte echilibrat. Se stie ca Boloni nu lasa nimic la voia intamplarii. Ne asteptam la un meci de mare lupta. Dupa infrangerea cu Stuttgart, nemeritata zic eu, Rennes isi va juca viitorul la Bucuresti".

Lucescu jr. a marturisit ca nu crede ca Boloni nu este interesat de Cupa UEFA, asa cum acesta a declarat initial. "Domnul Boloni este foarte inteligent. Declaratia dansului a fost una strategica, menita sa faca adversarul sa trateze cu mai putina concentrare meciul. In plus, aceasta declaratie poate fi un alibi in cazul in care Rennes nu se va califica", a fost de parere Razvan Lucescu, adaugand ca, dupa jocul cu Stuttgart, Boloni regreta enorm infrangerea. Cat priveste teama lui Boloni, ca jucatorii sai sa fie intampinati cu scandari rasiste de fanii giulesteni, Dinu "Vama" a spus: "M-am intalnit cu liderii galeriei si am fost asigurat ca nu vor fi scandari rasiste la acest meci. Ca si Feyenoord, Rennes va fi primita cu respect in Giulesti".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.