A fost de ajuns ca Mister Dinu sa-l critice pe Victor Piturca dupa semi-esecul cu Albania, pentru ca Giovani Becali sa arunce cu insulte in simbolul dinamovist.

Varul lui Gigi Becali si-a dat in petec intr-o emisiune televizata, stergand pe jos cu Cornel Dinu, o emblema a fotbalului romanesc si un simbol, unul dintre putinele ramase in viata, al echipei din Soseaua Stefan cel Mare. Asta fiindca Mister si-a permis sa-l critice pe Victor Piturca pentru remizele cu Belarus si Albania.

"Cand vad atata perversitate, normal ca sun la televiziune! De unde vorbea Cornel Dinu? Dintr-un bar, de la spitalul de urgenta? M-a atacat si nevasta-sa, care e bolnava, m-a atacat si el...

Ba, dar cat sa-l mai suport pe derbedeul asta? E un jeg de om! Fara caracter! Un fotbalist bun, dar un jeg de om.", a spus Giovani Becali la GSP TV, potrivit ziare.com .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.