Dragulescu a suferit o accidentare in calificarile la sarituri si nu va concura in finala pe echipe si cea la individual compus, la CM de la Tokyo.

Bucuria calificarii echipei masculine la Jocurile Olimpice a fost umbrita de accidentarea lui Marian Dragulescu, noteaza MEDIAFAX.

"Accidentat la aterizarea la cea de-a doua saritura, se afla acum sub control si tratament medical, dupa un examen la una din clinicile de renume din Tokyo, el urmand a intra doar in finalele pe aparate, fiind retras din finala de la individual compus si, de asemenea, din echipa pentru competitia de miercuri", se arata in comunicatul FR Gimnastica.

Astfel, in finala pe echipe, Romania ii va alinia pe gimnastii Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Marius Berbecar, Cristian Bataga si Vlad Cotuna. In finalele pe aparate vor concura Flavius Koczi, la individual compus si sol, Marius Berbecar, la paralele, Marian Dragulescu, la sarituri si sol.

Calificarile s-au incheiat luni, Romania fiind pe locul 7, performanta care i-a adus echipei masculine si "biletele" pentru Jocurile Olimpice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.