Oficialii Federatiei Romane de Fotbal neaga ca DNA-ul ar fi perchezitionat sediul FRF si Centrul de la Mogosoaia.

"Pana in momentul de fata, Directia Nationala Anticoruptie nu a fost nici la sediul federatiei, nici la centrul de la Mogosoaia, nici la acasa la Mircea Sandu. Cele trei masini bleumarin cu geamuri fumurii si numar MAI din curtea FRF apartin Jandarmeriei si Politiei, pentru ca reprezentantii acestor institutii participa in acest moment la sedinta tehnica de dinaintea partidei Romania - Belarus programata maine", a declarat ofiterul de presa al FRF pentru MEDIAFAX.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, ca DNA nu a fost nici la FRF, nici la el acasa, precizand ca poate au fost in lipsa lui, dar ca nu stie nimic.

"Minciuni, minciuni, minciuni. Se stie foarte bine ca nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasa. Poate au fost in lipsa mea, dar eu nu stiu nimic. O sa facem un comunicat de presa si veti afla mai multe. Mai bine v-ati duce la Mititelu (n.r. - finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu) ca acolo s-ar putea sa fie", a spus Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.