Arbitrul Sebastian Coltescu a venit la DNA, in dosarul de coruptie al fostului presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.

Sebastian Coltescu a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca a venit sa faca "o rectificare", informeaza MEDIAFAX.

Arbitrul Sebastian Coltescu a fost audiat, miercuri, la DNA, in dosarul de coruptie al lui Vasile Avram. El a declarat la iesirea de la DNA ca a dat o declaratie de martor, precizand ca nu are nicio implicare in cazul in care este cercetat Vasile Avram.

"Nu pot sa dau alte declaratii, nu am voie. Am fost audiat in calitate de martor, am stat 15 minute, am dat o declaratie si atata tot. Nu am nicio implicare, nu ma intereseaza absolut nimic, sunt curat. Am fost interogat in cazul Avram. Nu am legatura cu niciun club, cu niciun conducator sau cu domnul Avram. Nu mi s-a cerut niciodata sa favorizez vreo echipa. Eu am venit aici pentru echipa din Targu Mures. Eu am arbitrat pe FCM Targu Mures de trei ori, o data a pierdut, o data a facut egal si o data a castigat", a spus Coltescu.
Fostul sef al CCA Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea au fost arestati preventiv in 25 septembrie, intr-un dosar in care sunt acuzati de luare si, respectiv, dare de mita.

Potrivit DNA, in 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Targu Mures - Universitatea Cluj, din ultima etapa a campionatului trecut, ar fi primit de la Terbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, in scopul delegarii unor arbitri agreati de formatia muresana in sezonul 2011/2012.

Procurorii mai noteaza ca, in aceeasi imprejurare si in acelasi scop, Vasile Avram a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti - Targu-Mures si retur, "folos oferit de Terbea Sorin Ioan".

In 28 septembrie, procurorii anticoruptie l-au pus sub invinuire pe Vasile Avram intr-un nou dosar in care este acuzat alaturi de avocatii sai Adrian Penciu si Alexandru Serban pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv instigare la aceasta fapta si favorizarea infractorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.