Vadim Tudor a povestit cum ca Generatia de Aur, in frunte cu Hagi si Popescu, ar fi fost arestata imediat dupa meciul cu Tara Galilor, sub suspiciunea de crima.

Corneliu Vadim Tudor a povestit ca imediat dupa meci intreaga delegatie a Romaniei a fost arestata pentru cateva ore pe aeroport inainte de revenirea in tara, potrivit onlinesport.ro.

"Am fost la Cardiff in 1993 cand i-am batut cu 2-1. Nenorocitii ne-au arestat ca i-am batut. Noi eram la tribuna 1 si cineva de la tribuna a 2-a a a murit impuscat cu un trasor trimis din zona noastra. Banuiesc ca un galez l-a impuscat, a tras la intamplare peste teren.

A fost facuta o ancheta rapida dupa meci. Hagi, Popescu, Raducioiu, Ilie Dumitrescu toti erau cu pancarte "Wanted", ca in filme. I-a tinut 3-4 ore pe baieti in aeroport. Era ora 3 dimineata si am sunat la ambasada, le-am zis ca dorm ca boii pe coada si astia au arestat nationala Romaniei. S-a vorbit la Ministerul de Externe si i-au eliberat pe baieti", a povestit Vadim Tudor la gsptv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.