Victor Piturca a declarat ca selectionarea lui Mutu si Tamas pentru meciurile cu Belarus si Albania reprezinta ultima sansa pe care le-o acorda acestora.

"Mutu si Tamas revin, am anuntat de mai mult timp. Au fost exclusi trei jocuri, am considerat ca este suficient. Am avut discutii cu ei, m-a impresionat mai ales Mutu, care si-a dorit foarte mult sa revina si acest lucru a contat foarte mult." a spus Piturca, potrivit MEDIAFAX.

"Exemplul pe care l-au avut cu aceasta excludere cred ca este suficient ca sa nu se mai repete. Este ultima sansa, nu e nevoie de cuvinte mari, dar fiecare jucator trebuie sa se incadreze in programul colectiv al echipei. Pentru ca fara disciplina nu se poate obtine rezultate. Cred ca ei au constientizat acest lucru", a continuat selectionerul.

Tehnicianul nu crede ca Romania ar fi castigat meciul cu Franta daca i-ar fi avut la dispozitie pe cei doi fotbalisti, fiind de parere ca echipa pe care o pregateste ar fi putut fi invinsa cu Mutu si Tamas in teren:

"Nu am de ce sa regret ca nu i-am chemat cu Franta. Cei care au venit in locul lor au jucat foarte bine, nu se stie daca erau ei (n.r. - Mutu si Tamas) obtineam acel rezultat cu Franta." a conchis Piturca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.