Fostul dinamovist Cosmin Pascovici, a aflat, in 2006, ca fiul sau are o tumoare la creier. Desi copilul s-a vindecat, tratamentul costa 4000 de lei, lunar.

Dupa o lupta care a insemnat operatii multiple si multi bani cheltuiti, fiul sau, Denis, diagnosticat cu tumoare la creier, a reusit sa invinga cancerul, insa cheltuielile care au urmat au adus, din nou, familia Pascovici intr-o situatie dificila.

"E greu sa traiesti de pe o zi pe alta, nici acum nu mi-am luat banii de la Farul, am doua memorii depuse. Eu m-am antrenat zi de zi, sunt profesionist, astept decizia comisiei. Acum sunt in liga a treia, dar ce sa faci cu 2.000 de lei pe luna? Zece ii dam doctorului logoped, restul se duc pe medicamente. E greu, dar ne mai ajuta parintii!", a declarat Pascovici pentru Adevarul.

Fiul sau ia cate 7-8 pastile pe zi, tratamentul costand peste o mie de euro pe luna.

"Are acasa un frigider plin cu medicamente, ia cate sapte - opt pe zi. Ii e greata si, ca sa nu le simta gustul, maica-sa le trage printr-o seringa, le pune in suc si-i da sa bea. Medicamentele le luam din Franta, in Romania nu se gasesc toate si-n plus sunt foarte scumpe, iar tratamentul lunar costa peste 1.000 de euro", a spus fostul dinamovist.

"Mergem in Franta de doua ori pe an. Fiecare deplasare costa in jur de 4.000 de euro pentru cazare, bilete, medicamente. Ce sa faci? Strangi cureaua, rupi de peste tot, dar cand ajungi la fundul sacului si nu mai poti, ce faci?", a continuat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.