Judecatorii instantei supreme au finalizat dezbaterile in procesul in care Gigi Becali a fost trimis in judecata alaturi de garzile sale de corp.

Avocatul lui Gigi Becali a spus, in fata judecatorilor, ca acesta nu poate fi condamnat pentru fapta pentru care a fost trimis in judecata intrucat toate probele din dosar arata si dovedesc ca Becali nu a facut altceva decat sa poarte o discutie, intr-un bar, cu hotii limuzinei sale, potrivit MEDIAFAX.

In plus, aparatorul a pledat pentru achitarea clientului sau, pe considerentul ca fapta pentru care a fost acesta trimis in judecata nu este prevazuta de legea penala.

Simpla discutie intr-un bar cu niste persoane nu este prevazuta ca fapta in Codul penal, a conchis avocatul.
Judecatorii instantei supreme au ramas in pronuntare in acest dosar urmand sa ia o hotarare peste doua saptamani, in urmatoarele zile avocatii avand posibilitatea sa depuna concluzii scrise la dosar.

La termenul de joi nu au fost prezenti nici Gigi Becali, nici Catalin Zmarandescu.

Gigi Becali a fost trimis in judecata, in octombrie 2009, alaturi de Stefan Dediu, Catalin Otto Zmarandescu, Mihai Mila, Niculae Dumitrascu, Marcel Popa si pe politistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate in mod nelegal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.