FC Dinamo a anuntat ieri ca nu va mai contesta la LPF dreptul de joc al lui Ciprian Petre, de la Jiul Petrosani. "In lupta pentru obiectivele propuse, Dinamo nu are nevoie sa profite de greselile altor cluburi. Dinamo va juca toate meciurile numai pe teren, iar ceea ce conteaza este doar rezultatul de la finalul jocului. Asta nu inseamna ca litigiul dintre cluburile Jiul Petrosani si Juventus Bucuresti nu trebuie rezolvat de forurile conducatoare ale fotbalului romanesc, LPF si FRF. Pe aceasta cale le uram succes celor de la Jiul in lupta pentru evitarea retrogradarii si speram sa fim tratati cu acelasi respect pe care-l avem fata de adversarele noastre in campionatul intern", se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Dinamo.

Directorul sportiv al "cainilor", Constantin Danilescu (foto), a anuntat dupa partida Dinamo - Jiul, scor 1-1, ca a contestat dreptul de joc al fotbalistului oaspetilor Ciprian Petre, intocmind un memoriu adresat observatorului meciului de sambata. Danilescu urma sa depuna ieri documentatia necesara in acest caz la Departamentul Competitii al LPF, invocand faptul ca gruparea din Petrosani nu s-a achitat in termenul stabilit de obligatiile financiare de transfer fata de clubul Juventus Bucuresti, de unde fusese achizitionat fotbalistul Ciprian Petre. Ion Turculeanu, seful Comisiei pentru Statutul Jucatorului, a anuntat tot ieri ca dinamovistii nu ar fi avut nici o sansa sa castige litigiul si, implicit, meciul, fiindca jucatorul avea acordul LPF sa evolueze pentru Jiul pana la solutionarea litigiului cu Juventus Colentina.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.