Singurul hocheist care supravietuise accidentului aviatic de saptamana trecuta, in urma caruia au decedat 43 de oameni, s-a stins din viata in spital.

"In ciuda eforturile de a decurge la toate metodele posibile de tratament, Alexander Galimov a murit din cauza arsurilor severe, in sectia de arsi a Institutului de Chirurgie Visnevski", informeaza MEDIAFAX.

Conform The Moscow Times, Galimov avea arsuri severe pe peste 90 la suta din suprafata corpului. Sportivul a fost plasat in coma artificiala dupa ce a fost transportat la spitalul din Moscova si a decedat in timpul unei operatii.

Ultimul supravietuitor al accidentului, steward-ul Alexander Sizov, se afla in continuare in stare critica.

Patruzeci si trei dintre cele 45 de persoane aflate la bord au decedat, dupa ce un avion de linie Yakovlev 42, in care se afla echipa de hochei Lokomotiv Iaroslavl, s-a prabusit, miercurea trecuta, in apropierea aeroportului din Iaroslavl.

Antrenorul canadian Brad McCrimmon, campionul olimpic, suedezul Stefan Liv, capitanul nationalei Slovaciei si fost jucator in NHL, Pavol Demitra, hocheistii cehi Jan Marek, Karel Rachunek si Josef Vasicek, campioni mondiali, vedeta letona Karlis Skrastins si germanul Robert Dietrich se numara printre victimele accidentului aviatic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.