Jucatorul echipei FCM Targu Mures, Victor Astafei, transportat la spital in timpul meciului cu Astra Ploiesti de vineri seara, dupa ce s-a ciocnit cap in cap cu Alexandru Tiganasu, de la echipa adversa, a fost diagnosticat cu fractura craniana.

Potrivit medicului coordonator al SMURD Mures, Cristian Boieriu, in urma investigatiilor facute cu ajutorul computerului tomograf s-a constatat ca fotbalistul are o fractura craniana, care insa nu necesita o interventie chirurgicala.

"Nu este necesara operarea. In prezent, fotbalistul este internat la sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Targu Mures, fiind tinut sub observatie medicala", a declarat, sambata, Boeriu, potrivit MEDIAFAX.

Fotbalistul Victoras Astafei a fost transportat la spital in timpul meciului cu Astra Ploiesti de vineri seara, dupa ce s-a ciocnit cap in cap cu Alexandru Tiganasu, de la oaspeti.

Astafei si Tiganasu s-au ciocnit in minutul 78, jucatorul echipei gazda prabusindu-se pe teren. Pe gazon a intrat o ambulanta, iar medicii i-au imobilizat gatul lui Astafei si l-au pus pe o targa, cu care l-au urcat in salvare.

Jocul s-a reluat in minutul 85, dupa 7 minute de intrerupere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.