Partida Steaua - Schalke se va disputat tot pe data de 15 septembrie, insa nu pe Nationala Arena, cum era programata initial, ci la Cluj Napoca, pe stadionul Dr Constantin Radulescu.

"UEFA a decis ca meciul cu Shalke sa se dispute pe 15 septembrie la Cluj. Nu am vazut hartia trimisa de UEFA, dar ei de obicei nu motiveaza deciziile pe care le iau. Probabil ca nu au vrut sa-si asume riscurile legate de schimbarea gazonului. Daca asa a decis UEFA asta e, trebuie sa ne adaptam, sa ne pregatim rapid, pentru ca timpul e scurt", a afirmat Narcis Raducan, directorul sportiv al FC Steaua, potrivit MEDIAFAX.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus dupa meciul Romania-Franta si facut un raport pe care l-a inaintat conducerii forului european. In aceeasi zi, FRF a informat ca gazonul de pe Arena Nationala va fi inlocuit in totalitate, lucrarile urmand a fi efectuate in maxim doua saptamani de catre o alta firma decat cea care l-a montat initial.

Patronul Stelei, Gigi Becali, anuntase, vineri, ca UEFA si-a dat acordul in proportie de 95 la suta ca meciul sa aiba loc in 21 septembrie, insa forul european a hotarat ca meciul sa dispute la data programata pe un alt stadion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.