"Obosit dupa un sezon incarcat". Acesta este motivul oficial pentru care Hanescu si-a anuntat refuzul de a juca impotriva Cehiei.

Tenismanul Victor Hanescu l-a anuntat pe capitanul nejucator al Romaniei, Andrei Pavel, ca nu va juca impotriva Cehiei, in barajul pentru Cupa Davis, deoarece se simte obosit dupa un sezon incarcat, informeaza prosport.ro .

Adevaratul motiv pentru care Hanescu nu mai vine la echipa nationala de tenis a Romaniei pare sa tina de latura financiara.

Concret, pe vremea lui Andrei Pavel, prima racheta lua "grosul" din banii ce veneau de la federatia internationala, adica in jur de 50%, restul sumei fiind impartit intre ceilalti componenti.

Intre timp, "Cneazul" a devenit capitan nejucator si tot el a schimbat si regulile cum se impart banii, mai putini insa pentru omul numarul 1 al echipei, lucru neacceptat, se pare, de Victor Hanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.