Motivand ca are o intalnire importanta cu mama sa, Cristi Chivu a dat o scurta declaratie la Tribunalul Bucuresti, in cazul privind transferurile de jucatori.

Tribunalul Bucuresti a reluat dezbaterile in procesul in care mai multi oameni de fotbal sunt judecati pentru fapte de coruptie privind transferurile unor jucatori in strainatate, informeaza MEDIAFAX.

Judecatorul a stabilit o ordine a martorilor care urmau sa fie audiati, Chivu numarandu-se aproape de finalul listei. Dupa audierea primului martor, Ion Martin, unul dintre avocati a rugat judecatorul sa-l audieze cu prioritate pe Cristian Chivu. Magistratul a tinut seama de solicitarea avocatului, astfel ca al doilea martor chemat la bara a fost Cristian Chivu.

Inainte de inceperea audierii, Chivu a tinut sa precizeze instantei ca se grabeste pentru a ajunge la o intalnire cu mama sa. Judecatoarea Geanina Teodorovici i-a zambit jucatorului si a trecut imediat la audierea acestuia.

Declaratia fotbalistului nu a durat mai mult de trei minute, timp in care magistratul i-a citit rapid lui Cristian Chivu declaratia pe care acesta a dat-o in 2008 in fata anchetatorilor din dosarul transferului, pentru ca fotbalistul nu-si mai amintea cu precizie cele declarate atunci. Din cuprinsul declaratiei din 2008 a reiesit ca fotbalistul le-a aratat procurorilor anticoruptie la acea vreme ca a primit intr-un cont bancar aproximativ 100.000 de euro, in trei transe, de la o firma straina, la nivelul anului 2004. Chivu le-a mai aratat procurorilor ca nu stia cu precizie ce reprezentau acele sume si ca atunci banuia ca ar fi vorba de plati ale unor drepturi de imagine in baza unor contracte semnate fie cu firma Adidas fie cu firma Coca-Cola.

In scurta declaratie data luni la instanta Chivu a aratat ca recunoaste acele sume de bani din contul sau, aratand ca ele reprezinta drepturile de imagine din contracte de publicitate. Nici luni fotbalistul nu si-a putut aminti cu precizie cu care dintre cele doua firme a incheiat aceste contracte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.