Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu ramane in atentia publicului prin scandalurile in centrul carora se afla.

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, o tine din scandal in scandal. Pe langa conflictele de notorietate cu fostul sau sot, Larisa s-a trezit acum in fata unei acuzatii fara precedent: aceea ca inainte de a deveni doamna Dragulescu, a fost dama de companie in Resita, oferindu-si serviciile pe 50 de marci germane si, mai apoi, pe 100 de euro, informeaza realitatea.net.

Dezvaluirea a fost facuta de o telespectatoare a emisiunii "Drept la tinta", de la Kanal D, care a intervenit in direct si a afirmat ca ea si Larisa au fost "colege de breasla".

"Se tot bate cu pumnul in piept ca ea are grija de copii si face sacrificii petru ei. Larisa este o fosta colega de breasla, a fost dama de companie. Sunt multi care pot confirma. Resita e o localitate foarte mica. A stat la mine cand a fost batuta de tatal ei, o stiu foarte bine. Tariful ei era la inceput de 50 de marci, iar apoi a crescut la 100 de euro", a declarat telespectatoarea, care s-a recomandat drept Viki.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.