Chiar daca echipa sa a contat doar pe final, antrenorul oaspetilor, Catalin Necula, a vazut o evolutie perfecta a jucatorilor pe care ii pregateste.

LAUDE

"Eu zic ca a fost o partida foarte spectaculoasa, intre doua echipe bune ale campionatului. Dupa un asemenea joc, sincer, nu am ce sa le reprosez jucatorilor, au vrut foarte mult, s-au daruit. De data asta, poate ne-a lipsit ceea ce am avut in meciul cu Farul, si anume sansa. Poate aceasta infrangere ne demoralizeaza putin, dar mai avem patru etape si speram sa obtinem cat mai multe puncte, mai ales ca astazi am facut un joc foarte bun si asta ne da sperante pentru viitor", a spus Necula.

NERVOS

In repriza a doua, tehnicianul gazdelor, Cosmin Olaroiu, a fost trimis in tribuna de catre "centralul" Sorin Corpodean. "Cred ca am ajuns si eu, si toti cei de aici, de la Timisoara, la limita rabdarii. S-au facut prea multe greseli in defavoarea noastra, am fost prejudiciati de puncte in clasament. Intr-un an de zile ni s-a acordat un penalti, iar impotriva numai in ultimele trei meciuri au fost trei penaltiuri. In continuu se intampla acelasi lucru si masurile care sunt? Se duce o etapa la Divizia B si asta e... Nu suntem prostii nimanui. Daca se considera ca aici, la Timisoara, publicul e civilizat, asta nu inseamna prostie, nu trebuie sa fim luati de prosti", a declarat Olaroiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.