Jucatorii formatiei Dinamo au fost avertizati verbal de presedintele gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Ioan Becali, dupa esecul suferit in optimile de finala ale Cupei Romaniei, in fata echipei Petrolul Ploiesti, scor 1-2, informeaza surse din cadrul echipei. Intrevederea dintre Becali si jucatori, la care au mai luat parte antrenorul Ioan Andone, administratorul-delegat, Cornel Dinu, si directorul sportiv, Constantin Danilescu, a avut loc la vestiare, inaintea plecarii spre cantonamentul de la Saftica, in vederea partidei de sambata, cu Jiul Petrosani, din cadrul etapei a XI-a a Diviziei A.

"Nu e o problema ca ati pierdut cu Petrolul, ci e vorba de atitudinea din teren. Steaua nu are jucatori mai valorosi ca Zicu, Grigorie sau Bratu, dar au alta atitudine, isi dau viata pe teren. Sunteti la zi cu primele, noi facem eforturi sa achitam datoriile, dar in ultima perioada voi ati cam uitat ce inseamna efort", le-a spus Becali jucatorilor. Becali a comunicat ca este obligatorie victoria in urmatoarele trei partide pe care echipa le va sustine cu Jiul Petrosani, Levski Sofia si FC Vaslui.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.