Avocatul ospatarului agresat de jucatorul Adrian Mutu in 2010, Luca Spaziani, a depus o noua cerere pentru judecarea internationalului roman, pentru leziunile provocate clientului sau si complicatiile aparute ulterior, informeaza La Nazionele, citat de site-ul violanews.com.

Potrivit sursei citate, avocatul Luca Spaziani i-a prezentat procurorului Paolo Canessao o noua cerere prin care solicita judecarea lui Adrian Mutu pentru leziunile provocate lui Berat Racaj in urma incidentului din 23 octombrie 2010 si pentru complicatiile aparute ulterior, respectiv cele doua interventii chirurgicale suferite de chelnerul in varsta de 28 de ani, transmite MEDIAFAX.

Spaziani a motivat noua cerere, sustinand ca Racaj a fost nevoit sa se opereze de doua ori in urma fracturii nazale suferite.

Mutu si Tamas, exclusi din lotul nationalei

Cotidianul La Nazionale a scris, in aprilie, ca atacantul Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, astfel ca avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anuntat ca a cerut trimiterea in judecata a fotbalistului roman.

Potrivit sursei citate, Berat Recaj a fost spitalizat timp de 25 de zile, dupa incidentul cu Mutu, astfel ca ranile nu pot fi considerate "minore", caz in care autoritatile judiciare ar fi actionat doar in urma plangerii uneia dintre parti. "Astfel ca va avea loc un proces. Sau se va ajunge in fata unui judecator de pace: depinde de leziunile suferite, de numarul de zile de recuperare recomandate de medici", scria atunci cotidianul italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.