Real Madrid a anuntat transferul jucatorului argentinian de sapte ani, Leonel Angel Coira, care va juca la juniori, informeaza AFP.
Dupa ce Barcelona a avut un succes extraordinar cu argentinianul Lionel Messi, rivala Real Madrid spera sa dea lovitura cu un fotbalist cu sange argentinian...de doar 7 ani, scrie espn.go.

Bineinteles, Galacticii vor mai avea ceva de asteptat. Baiatul, care locuieste in Spania de trei ani, "va incepe sa joace la juniori din 6 septembrie".


Tatal lui Leonel, Miguel, a declarat ca baiatul a semnat un contract pe un sezon, care poate fi prelungit, insa fara a primi salariu. El va trebui sa astepte pana la 16 ani pentru a putea spera sa joace in echipa mare, scrie nowpublic.com.

Real Madrid a fost impresionata de aptitudinile si talentul pustiului si nu l-au lasat sa le scape din mana. Leonel a optat pentru Real dupa ce a primit o prima oferta de la Atletico.

"Visul meu este sa-l intalnesc pe Messi, sa joc in prima divizie cu Madrid si pentru Argentina in World Cup", a declarat Coira pentru publicatia ABC.

Si golgheterul si capitanul echipei, Iker Casillas, a inceput antrenamentele cu Madrid de la varsta de 9 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.