Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, i-a transmis lui Gigi Becali ca este dispus sa negocieze conditiile in care Steaua ar putea reveni in Ghencea.

Data afara din Ghencea de MApN pentru datorii la chirie, Steaua a comunicat ca isi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul de la Buzau. Singurul meci de acasa de pana acum a fost cel cu CS Mioveni, jucat la Constanta pentru ca Steaua are terenul propriu suspendat, iar pentru jocul cu Universitatea Cluj, care refuza sa se deplaseze pana la malul marii, va trebui sa gaseasca o solutie, noteaza realitatea.net.

Intre timp, se contureaza o posibila intoarcere a Stelei in Ghencea, pe stadionul pe care evolua de zeci de ani. Asta dupa ce ministrul Apararii, Gabriel Oprea, i-a transmis lui Gigi Becali ca este dispus la negocieri pentru ca echipa sa revina... acasa.

"Gabi Oprea mi-a transmis prin Condescu ca dupa ce dau banii aia din urma, vreo 250.000 de euro, e dispus la orice fel de negociere. Eu daca primesc arena sa investesc si sa fac ca lumea acolo, accept. O sa vedem", a afirmat Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.