Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, a fost la un pas de a se lua la bataie cu fanii stelisti din Focsani la sfarsitul meciului din optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, sustinut pe stadionul Milcovul, impotriva echipei Cetatea Suceava (Divizia C). Pe tot parcursul meciului, ,stelistii" din Focsani l-au huiduit pe Lucescu jr. si l-au injurat pe fundasul Ionut Rada, care l-a accidentat grav pe Mirel Radoi in meciul din campionat cu Steaua (0-0), de duminica. La finalul partidei de la Focsani, care s-a terminat cu 3-2 in favoarea Rapidului, Razvan Lucescu s-a indreptat spre suporterii stelisti, fiind aproape de a ajunge cu mana in gatul unuia dintre acestia.

,Ce ma, voi il cunoasteti pe Rada? Stiti ce fel de om este de spuneti ca a intrat intentionat?", le-a spus Lucescu fanilor stelisti. Replica acestora a fost scurta: ,Nu are caracter. Da-l afara din lot!", i-au spus fanii stelisti din Focsani, dupa care unul dintre suporteri l-a injurat pe antrenorul visiniilor. In acel moment, Razvan Lucescu a sarit la bataie, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru ca spiritele sa fie calmate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.