Mircea Sandu a prezentat o scrisoare prin care presedintele federatiei argentiniene isi ofera disponibilitatea de a juca un amical cu Romania in 2012, sau 2013.

"Presedintele FRF a prezentat o scrisoare a presedintelui federatiei argentieniene in care se preciza disponibilitatea acestora de a reprograma meciul in 2012 sau 2013, dar asta depinde si de calendarul de atunci si de datele disponibile pentru meciurile amicale. Tot pentru asta trebuie si acordul FIFA, dar a fost doar o prezentare, situatia trebuie analizata", a declarat Avram, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca s-a luat in discutie disputarea unui meci amical cu nationala statului Uzbekistan, Avram a precizat ca aceasta problema nu a fost discutata in cadrul C.Ex.

FRF a anuntat, intr-un comunicat, ca posibilitatea reprogramarii partidei amicale cu Argentina depinde si de un sondaj de opinie efectuat pe site-ul fan clubului echipei nationale si pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.