Jucatorii echipei Dinamo i-au urat "La Multi Ani!" intr-un mod inedit administratorului delegat Cornel Dinu.

Jucatorii au afisat bannerul pe terenul central, indreptat spre Spitalul de Urgenta Floreasca, unde se afla internat oficialul dinamovist, informeaza MEDIAFAX.

"La Multi Ani, Mister!" scrie pe bannerul in culorile alb-rosu amplasat pe terenul central si orientat spre Spitalul de Urgenta Floreasca.

Cornel Dinu, fosta glorie dinamovista, a implinit marti astazi 63 de ani.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat martea trecuta in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fost adus cu ambulanta. In urma investigatiilor, medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic acut.

Medicul Serban Bradisteanu a declarat ca, dupa stabilirea diagnosticului, lui Cornel Dinu i-a fost montat un stent, iar ulterior va fi supus unei interventii de by-pass coronarian. Medicul a anuntat ca oficialul dinamovist va fi operat pe cord deschis dupa ce zona de infarct va fi bine delimitata si se va stabili dimensiunea acestuia, stentul fiind o masura provizorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.